Gildia Psychopathic

Forum dla cz³onków Gildii "Psychopathic". Rapplez PL Serwer: Serafin

#1 2011-07-24 10:24:49

akhkharu

Psycho Beginner

Punktów :   

akhkharu - podanie

Witam,

Mam na imiê Rafa³ i i bli¿ej mi do 30 ni¿ dalej ;-)... dowiedzia³em siê o waszej gildii na oficjalnym forum. Zachêci³o mnie to, ¿e przyjmujecie pocz±tkuj±cych...

Tak wiêc gra³em w rappelza bardzo dawno temu, jak jeszcze nie by³o polskich serwerów... by³o to jakie¶ 5-6 lat temu. Od tamtego czasu widzê ¿e siê wiele zmieni³o ^_^... tak wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e jestem totalnym newbe teraz...

Zamierzam graæ Mistrzem Walki z 2h toporem... no i jakiego¶ peta... na razie mam ¿ó³wia...

Co do mojego do¶wiadczenia w mmo, to gra³em (gram) w Lineage 2 na oficjalnych serwerach przez 2 lata i kilka lat na prywatnych.
Jestem raczej graczem PvE... nigdy mi nie sz³o w PvP i jako¶ mnie tam nie ci±gnie. Tak wiêc generalne koncepcje gry mam opanowane... musze tylko poznaæ specyfike rappelza ^_^.

No i jestem te¿ raczej casualem... gram jakie¶ 1-3h dziennie, w weekendy czasem d³u¿ej czasem krócej... wiadomo, praca, ¿ona, dzieci... nie zawsze jest czas na grê.

Mam nadziejê ¿e macie miejsce dla low lvl playera.

Pozdrawiam.

#2 2011-07-24 16:20:53

JuggaloMisq

Mistyczny Diabe³

23781368
Call me!
Punktów :   

Re: akhkharu - podanie

miejsca u nas pod dostatkiem i milo ze "weteran " chce do nas do³±czyæ zapraszamy . podaj tylko nick postaci dodam do znajomych i jak tylko bêdizesz dostêpny w grze dodam ciê do Gildii. Pozdrawiam serdecznie.

W podaniach dobrze jest napisaæ lvl postaci i nick ale przyk³adowy formularz napisze nie bawem 

#3 2011-07-24 17:23:15

akhkharu

Psycho Beginner

Punktów :   

Re: akhkharu - podanie

nick taki sam jak konto na forum Akhkharu

Stopka forum

RSS