Forum dla cz³onków Gildii "Psychopathic". Rapplez PL Serwer: Serafin
Witam,
Mam na imiê Rafa³ i i bli¿ej mi do 30 ni¿ dalej ;-)... dowiedzia³em siê o waszej gildii na oficjalnym forum. Zachêci³o mnie to, ¿e przyjmujecie pocz±tkuj±cych...
Tak wiêc gra³em w rappelza bardzo dawno temu, jak jeszcze nie by³o polskich serwerów... by³o to jakie¶ 5-6 lat temu. Od tamtego czasu widzê ¿e siê wiele zmieni³o ^_^... tak wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e jestem totalnym newbe teraz...
Zamierzam graæ Mistrzem Walki z 2h toporem... no i jakiego¶ peta... na razie mam ¿ó³wia...
Co do mojego do¶wiadczenia w mmo, to gra³em (gram) w Lineage 2 na oficjalnych serwerach przez 2 lata i kilka lat na prywatnych.
Jestem raczej graczem PvE... nigdy mi nie sz³o w PvP i jako¶ mnie tam nie ci±gnie. Tak wiêc generalne koncepcje gry mam opanowane... musze tylko poznaæ specyfike rappelza ^_^.
No i jestem te¿ raczej casualem... gram jakie¶ 1-3h dziennie, w weekendy czasem d³u¿ej czasem krócej... wiadomo, praca, ¿ona, dzieci... nie zawsze jest czas na grê.
Mam nadziejê ¿e macie miejsce dla low lvl playera.
Pozdrawiam.
Mistyczny Diabe³
miejsca u nas pod dostatkiem i milo ze "weteran " chce do nas do³±czyæ zapraszamy . podaj tylko nick postaci dodam do znajomych i jak tylko bêdizesz dostêpny w grze dodam ciê do Gildii. Pozdrawiam serdecznie.
W podaniach dobrze jest napisaæ lvl postaci i nick ale przyk³adowy formularz napisze nie bawem